AZUL Linhas Aéreas Brasileiras AD4014 (AZU4014)

19. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (8 min eerder).
NAT
Natal
POORT: 7
->
2h 24m
1,772km / 1,094mi
BSB
Brasilia
TERMINAL: 1
POORT: 1
  19 mei 03:21 UTC-03
19 May 03:00
06:21 UTC
21 min te laat
19 May 05:46 UTC-03
19 May 05:55
08:46 UTC
8 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
AD / AZU
LAND
Brazil
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
E49D20
ZITPLAATS CONFIGURATIE
NA
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
onregelmatig/nieuw
Za
DIRECTE AFSTAND
1,772km  1,101mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,800km  1,118mi
+1%
VLUCHT TIJD
2 hours 45 min
VLUCHTEN / WEEK
16 Vluchten
STIPTHEID
1 Vluchten/week vertraagd
95% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
182 zitplaatsen/Vlucht
12,768 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
327kg
Eco+
357kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
23. jun
Geland
AD4014
NAT -> BSB
16. jun
Geland
AD4014
NAT -> BSB
09. jun
Geland
AD4014
NAT -> BSB
02. jun
Geland
AD4014
NAT -> BSB
26. mei
Geland
AD4014
NAT -> BSB

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
24. jun
Geland
AD4993
GIG -> CWB
24. jun
Geannuleerd
AD2071
VIX -> VCP
24. jun
Geland
AD4352
UDI -> CNF
24. jun
Geland
AD2615
FLN -> VCP
24. jun
Geland
AD4494
NAT -> REC

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.