AZUL Linhas Aéreas Brasileiras AD5046 (AZU5046)

19. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 24 dagen geleden (1 u 32 min te laat).
BSB
Brasilia
TERMINAL: 1
POORT: 23
->
1h 7m
798km / 493mi
VCP
Campinas
TERMINAL: 1
POORT: 23
  19 mei 07:30 UTC-03
19 May 05:30
10:30 UTC
2 u 0 min te laat
19 May 08:37 UTC-03
19 May 07:05
11:37 UTC
1 u 32 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
AD / AZU
LAND
Brazil
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
E495DF
ZITPLAATS CONFIGURATIE
136 zitplaatsen
136 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
dec 2019
4 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
798km  495mi
WERKELIJKE AFSTAND
844km  524mi
+5%
VLUCHT TIJD
1 hours 37 min
VLUCHTEN / WEEK
51 Vluchten
STIPTHEID
7 Vluchten/week vertraagd
85% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
150 zitplaatsen/Vlucht
33,036 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
159kg
Eco+
173kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
13. jun
Op Tijd
AD5046
BSB -> VCP
12. jun
Geland
AD5046
BSB -> VCP
11. jun
Geland
AD5046
BSB -> VCP
10. jun
Geland
AD5046
BSB -> VCP
09. jun
Geland
AD5046
BSB -> VCP

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door AZUL Linhas Aéreas Brasileiras als vluchtnummer AD5046. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
12. jun
Geannuleerd
AD4993
GIG -> CWB
12. jun
Geland
AD2071
VIX -> VCP
12. jun
Geland
AD4494
NAT -> REC
12. jun
Geland
AD4352
UDI -> CNF
12. jun
Geland
AD2615
FLN -> VCP

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.