AZUL Linhas Aéreas Brasileiras AD4395 (AZU4395)

25. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 24 dagen geleden (1 u 44 min te vroeg).
BSB
Brasilia
TERMINAL: 1
POORT: 35
->

798km / 492mi
VCP
Campinas
TERMINAL: 1
POORT: 35
  25 jun 10:12 UTC-03
25 Jun 10:10
13:12 UTC
2 min te laat
25 jun 10:00 UTC-03
25 Jun 11:45
13:00 UTC
1 u 44 min te vroeg
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
AD / AZU
LAND
Brazil
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
E48B9E
ZITPLAATS CONFIGURATIE
118 zitplaatsen
118 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
apr 2012
12 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
798km  495mi
WERKELIJKE AFSTAND
840km  522mi
+5%
VLUCHT TIJD
1 hours 35 min
VLUCHTEN / WEEK
44 Vluchten
STIPTHEID
7 Vluchten/week vertraagd
84% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
142 zitplaatsen/Vlucht
27,141 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
318kg
Eco+
346kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
19. jul
Geland
AD4395
BSB -> VCP
18. jul
Geland
AD4395
BSB -> VCP
17. jul
Geland
AD4395
BSB -> VCP
16. jul
Geland
AD4395
BSB -> VCP
15. jul
Geland
AD4395
BSB -> VCP

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
19. jul
Geland
AD2615
FLN -> VCP
19. jul
Onbekend
AD2071
VIX -> VCP
19. jul
Geland
AD4494
NAT -> REC
19. jul
Geland
AD2697
QNS -> VCP
19. jul
Geland
AD4352
UDI -> CNF

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.