AZUL Linhas Aéreas Brasileiras AD4551 (AZU4551)

19. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (3 min eerder).
BEL
Belem
POORT: 02
->
2h 9m
1,613km / 996mi
BSB
Brasilia
TERMINAL: 1
POORT: 1
  19 mei 03:07 UTC-03
19 May 02:50
06:07 UTC
17 min te laat
19 May 05:16 UTC-03
19 May 05:20
08:16 UTC
3 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
AD / AZU
LAND
Brazil
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
E49A96
ZITPLAATS CONFIGURATIE
136 zitplaatsen
136 Tweede klasse
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
1,613km  1,002mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,642km  1,020mi
+1%
VLUCHT TIJD
2 hours 34 min
VLUCHTEN / WEEK
30 Vluchten
STIPTHEID
3 Vluchten/week vertraagd
91% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
179 zitplaatsen/Vlucht
22,953 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
300kg
Eco+
327kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
26. jun
Op Tijd
AD4551
BEL -> BSB
25. jun
Geland
AD4551
BEL -> BSB
24. jun
Geland
AD4551
BEL -> BSB
23. jun
Geland
AD4551
BEL -> BSB
22. jun
Geland
AD4551
BEL -> BSB

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
24. jun
Geland
AD4993
GIG -> CWB
24. jun
Geannuleerd
AD2071
VIX -> VCP
24. jun
Geland
AD2615
FLN -> VCP
24. jun
Geland
AD4352
UDI -> CNF
24. jun
Geland
AD4494
NAT -> REC

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.