easyJet U22168 (EZY2168)

15. jul 2024
Vertraagd
Deze vlucht is gepland, hij zal vertrekken in 97 minuten.
AMS
Amsterdam
POORT: 28
->
1h 20m
487km / 300mi
MAN
Manchester
TERMINAL: 1
POORT: H
  15 jul 21:57 CEST
15 Jul 21:35
19:57 UTC
22 min te laat
15 jul 21:55 BST
20:55 UTC
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
6x per week
Zo, Ma, Di, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
487km  302mi
WERKELIJKE AFSTAND
532km  330mi
+9%
VLUCHT TIJD
1 hours 19 min
VLUCHTEN / WEEK
72 Vluchten
STIPTHEID
28 Vluchten/week vertraagd
61% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
168 zitplaatsen/Vlucht
52,016 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
68kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
15. jul
Vertraagd
U22168
AMS -> MAN
14. jul
Geannuleerd
U22168
AMS -> MAN
13. jul
Geland
U22168
AMS -> MAN
12. jul
Geland
U22168
AMS -> MAN
10. jul
Geannuleerd
U22168
AMS -> MAN

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
15. jul
Geland
U28142
IBZ -> LGW
15. jul
Geland
U23522
CAG -> MXP
15. jul
Geland
U22318
ALC -> LTN
15. jul
Geland
U23370
AGP -> LPL
15. jul
Geland
U23676
JTR -> MXP

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.