Sunwing Airlines WG9952 (SWG9952)

03. jul 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 14 dagen geleden (7 min te laat).
YYZ
Toronto
TERMINAL: 3
POORT: A7
->
3h 6m
2,248km / 1,387mi
(Direct: 2,188km, +2%)
  03 jul 17:20 EDT
03 Jul 17:00
21:20 UTC
20 min te laat
03 Jul 19:27 CDT
03 Jul 19:20
04. jul 00:27 UTC
7 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
WG / SWG
LAND
Canada
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
C066B6
ZITPLAATS CONFIGURATIE
189 zitplaatsen
189 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
aug 2019
4 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
VLUCHT TIJD
3 hours 25 min
VLUCHTEN / WEEK
7 Vluchten
STIPTHEID
4 Vluchten/week vertraagd
50% Prestaties op tijd
ZITPLAATSEN / WEEK
186 zitplaatsen/Vlucht
5,599 zitplaatsen/week

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
03. jul
Geland
WG9952
YYZ -> AUS
16. jun
Geland
WG9952
LAX -> YYZ

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
17. jul
Geland
WG4337
PUJ -> YUL
17. jul
Geland
OR1074
HER -> AMS
17. jul
Geland
WG4314
YUL -> POP
16. jul
Geland
WG603
CCC -> SNU
16. jul
Geland
WG6205
CCC -> SNU

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.