United Airlines UA3927 (UAL3927)

18. jul 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 22 uren geleden (19 min te laat).
->
14h 27m
12,536km / 7,738mi
ORD
Chicago
TERMINAL: 5
POORT: M18
  18 jul 22:01 HKT
18 Jul 21:30
14:01 UTC
31 min te laat
18 Jul 23:28 CDT
18 Jul 23:09
19. jul 04:28 UTC
19 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
UA / UAL
LAND
United States
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
A2A2DF
ZITPLAATS CONFIGURATIE
243 zitplaatsen
28 Business 21 Eco+ 194 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
nov 2012
11 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
VLUCHT TIJD
15 hours 36 min
VLUCHTEN / WEEK
8 Vluchten
STIPTHEID
1 Vluchten/week vertraagd
82% Prestaties op tijd
ZITPLAATSEN / WEEK
229 zitplaatsen/Vlucht
7,810 zitplaatsen/week

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
18. jul
Geland
UA3927
HKG -> ORD
21. jun
Geland
UA3927
SAL -> IAH
01. jun
Geland
UA3927
HKG -> HNL

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
20. jul
Geland
UA76
SPN -> GUM
20. jul
Geannuleerd
UA842
SYD -> LAX
20. jul
Geland
UA154
MAJ -> KWA
20. jul
Live
UA526
AMM -> IAD
20. jul
Geland
UA174
GUM -> SPN

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.