United Airlines UA3030 (UAL3030)

03. jul 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 16 dagen geleden (31 min eerder).
->
2h 19m
2,386km / 1,472mi
(Direct: 1,786km, +25%)
IAH
Houston
TERMINAL: E
POORT: 9
  03 jul 08:28 CST
03 Jul 08:30
14:28 UTC
1 min eerder
03 Jul 11:47 CDT
03 Jul 12:19
16:47 UTC
31 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
UA / UAL
LAND
United States
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
A0FBFA
ZITPLAATS CONFIGURATIE
166 zitplaatsen
EERSTE VLUCHT
jul 1999
25 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
VLUCHT TIJD
2 hours 54 min
VLUCHTEN / WEEK
21 Vluchten
STIPTHEID
8 Vluchten/week vertraagd
59% Prestaties op tijd
ZITPLAATSEN / WEEK
170 zitplaatsen/Vlucht
14,987 zitplaatsen/week

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
03. jul
Geland
UA3030
SAP -> IAH
24. jun
Geland
UA3030
NAP -> EWR
17. jun
Geland
UA3030
SAL -> GUA
06. jun
Geannuleerd
UA3030
CUN -> EWR

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
20. jul
Geland
UA76
SPN -> GUM
20. jul
Geannuleerd
UA842
SYD -> LAX
20. jul
Geland
UA154
MAJ -> KWA
20. jul
Live
UA526
AMM -> IAD
20. jul
Geland
UA174
GUM -> SPN

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.