easyJet U27914 (EZY7914)

16. jul 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 2 dagen geleden (2 min eerder).
CFU
Corfu
POORT: 12
->
2h 29m
1,893km / 1,168mi
(Direct: 1,828km, +3%)
  16 jul 12:13 EEST
16 Jul 11:45
09:13 UTC
28 min te laat
16 Jul 13:42 CEST
16 Jul 13:45
11:42 UTC
2 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
440D6E
ZITPLAATS CONFIGURATIE
NA
EERSTE VLUCHT
jul 2023
12 maanden geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
2x per week
Ma, Do
DIRECTE AFSTAND
1,828km  1,136mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,923km  1,195mi
+5%
VLUCHT TIJD
3 hours 6 min
VLUCHTEN / WEEK
8 Vluchten
STIPTHEID
3 Vluchten/week vertraagd
65% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
185 zitplaatsen/Vlucht
6,488 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
453kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
16. jul
Geland
U27914
CFU -> AMS
12. jul
Geland
U27914
CFU -> AMS
09. jul
Geland
U27914
CFU -> AMS
05. jul
Geland
U27914
CFU -> AMS
02. jul
Geland
U27914
CFU -> AMS

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
18. jul
Geland
U28106
IBZ -> LGW
18. jul
Geland
U22316
ALC -> LTN
18. jul
Geland
U28560
AYT -> LGW
18. jul
Geland
U28076
AGP -> LGW
18. jul
Geland
U28264
HER -> LGW

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.