easyJet U27853 (EZY7853)

29. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 22 dagen geleden (op tijd).
->
1h 14m
667km / 411mi
  29 jun 07:50 CEST
29 Jun 07:35
05:50 UTC
15 min te laat
29 jun 08:04 BST
07:04 UTC
op tijd
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
440073
ZITPLAATS CONFIGURATIE
NA
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
2x per week
Ma, Vr
DIRECTE AFSTAND
667km  414mi
WERKELIJKE AFSTAND
722km  448mi
+8%
VLUCHT TIJD
1 hours 27 min
VLUCHTEN / WEEK
49 Vluchten
STIPTHEID
15 Vluchten/week vertraagd
68% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
169 zitplaatsen/Vlucht
35,421 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
154kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
29. jun
Geland
U27853
AMS -> EDI
25. jun
Geland
U27853
AMS -> EDI
22. jun
Geland
U27853
AMS -> EDI
18. jun
Geland
U27853
AMS -> EDI
15. jun
Geland
U27853
AMS -> EDI

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
22. jul
Geland
U28142
IBZ -> LGW
22. jul
Geland
U23522
CAG -> MXP
22. jul
Geland
U22318
ALC -> LTN
22. jul
Geannuleerd
U23370
AGP -> LPL
22. jul
Geland
U23676
JTR -> MXP

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.