easyJet U27846 (EZY7846)

14. jul 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 3 dagen geleden (6 min te laat).
->
37m
313km / 193mi
  14 jul 20:04 BST
14 Jul 19:40
19:04 UTC
24 min te laat
14 Jul 21:41 CEST
14 Jul 21:35
19:41 UTC
6 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
440D6F
ZITPLAATS CONFIGURATIE
NA
EERSTE VLUCHT
jun 2023
13 maanden geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
onregelmatig/nieuw
Za
DIRECTE AFSTAND
313km  194mi
WERKELIJKE AFSTAND
334km  207mi
+6%
VLUCHT TIJD
1 hours 2 min
VLUCHTEN / WEEK
7 Vluchten
STIPTHEID
3 Vluchten/week vertraagd
65% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
170 zitplaatsen/Vlucht
5,449 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
84kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
14. jul
Geland
U27846
STN -> AMS
07. jul
Geland
U27846
STN -> AMS
30. jun
Geland
U27846
STN -> AMS
23. jun
Geland
U27846
STN -> AMS
22. jun
Geland
U27846
STN -> AMS

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
18. jul
Geland
U28106
IBZ -> LGW
18. jul
Geland
U22316
ALC -> LTN
18. jul
Geland
U28560
AYT -> LGW
18. jul
Geland
U28076
AGP -> LGW
18. jul
Geland
U28264
HER -> LGW

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.