easyJet U22168 (EZY2168)

25. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 dagen geleden (54 min te laat).
AMS
Amsterdam
TERMINAL: 3
POORT: H1
->
55m
487km / 300mi
MAN
Manchester
TERMINAL: 1
POORT: 12A
  25 mei 16:28 CEST
25 May 15:10
14:28 UTC
1 u 18 min te laat
25 May 16:24 BST
25 May 15:30
15:24 UTC
54 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
40666D
ZITPLAATS CONFIGURATIE
186 zitplaatsen
186 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
mrt 2012
12 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
5x per week
Zo, Ma, Di, Do, Vr
DIRECTE AFSTAND
487km  302mi
WERKELIJKE AFSTAND
555km  344mi
+13%
VLUCHT TIJD
1 hours 19 min
VLUCHTEN / WEEK
71 Vluchten
STIPTHEID
16 Vluchten/week vertraagd
77% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
162 zitplaatsen/Vlucht
49,369 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
136kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
25. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN
24. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN
22. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN
21. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN
20. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
27. mei
Geland
U22318
ALC -> LTN
27. mei
Geland
U23370
AGP -> LPL
27. mei
Geland
U22308
IBZ -> LTN
27. mei
Geland
U22744
ALC -> BRS
27. mei
Geland
U28238
KGS -> LGW

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.