easyJet U22166 (EZY2166)

21. jul 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 9 uren geleden (6 min te laat).
AMS
Amsterdam
POORT: 28
->
56m
554km / 341mi
(Direct: 487km, +12%)
MAN
Manchester
TERMINAL: 1
POORT: 2
  21 jul 19:40 CEST
21 Jul 19:10
17:40 UTC
30 min te laat
21 Jul 19:36 BST
21 Jul 19:30
18:36 UTC
6 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
40756A
ZITPLAATS CONFIGURATIE
186 zitplaatsen
186 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
aug 2018
5 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
6x per week
Zo, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
487km  302mi
WERKELIJKE AFSTAND
533km  331mi
+9%
VLUCHT TIJD
1 hours 19 min
VLUCHTEN / WEEK
71 Vluchten
STIPTHEID
28 Vluchten/week vertraagd
59% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
174 zitplaatsen/Vlucht
53,079 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
68kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
21. jul
Geland
U22166
AMS -> MAN
20. jul
Geland
U22166
AMS -> MAN
19. jul
Geland
U22166
AMS -> MAN
17. jul
Geland
U22166
AMS -> MAN
15. jul
Geland
U22166
AMS -> MAN

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
22. jul
Geland
U23522
CAG -> MXP
22. jul
Geland
U28142
IBZ -> LGW
22. jul
Geland
U22318
ALC -> LTN
22. jul
Geannuleerd
U23370
AGP -> LPL
22. jul
Geland
U23676
JTR -> MXP

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.