easyJet U21836 (EZY1836)

31. mei 2023
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 13 maanden geleden (2 min eerder).
->
1h 10m
784km / 483mi
(Direct: 698km, +10%)
BOD
Bordeaux
TERMINAL: B
POORT: BILLI L
  31 mei 09:27 CEST
31 May 09:15
07:27 UTC
12 min te laat
31 May 10:37 CEST
31 May 10:40
08:37 UTC
2 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
440D00
ZITPLAATS CONFIGURATIE
126 zitplaatsen
12 Business 114 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
apr 2006
18 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
4x per week
Ma, Di, Wo, Vr
VLUCHT TIJD
1 hours 25 min
VLUCHTEN / WEEK
4 Vluchten
STIPTHEID
2 Vluchten/week vertraagd
63% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
181 zitplaatsen/Vlucht
3,440 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
210kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
31. mei 2023
Geland
U21836
LIL -> BOD
30. mei 2023
Geland
U21836
LIL -> BOD
27. mei 2023
Geland
U21836
LIL -> BOD
25. mei 2023
Geland
U21836
LIL -> BOD
24. mei 2023
Geland
U21836
LIL -> BOD

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
22. jul
Geland
U23522
CAG -> MXP
22. jul
Geland
U28142
IBZ -> LGW
22. jul
Geland
U22318
ALC -> LTN
22. jul
Geannuleerd
U23370
AGP -> LPL
22. jul
Geland
U23676
JTR -> MXP

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.