easyJet U21830 (EZY1830)

22. jul 2024
Op Tijd
Deze vlucht is gepland, hij zal vertrekken in 79 minuten.
MRS
Marseille
TERMINAL: 1
->
56m
498km / 307mi
BOD
Bordeaux
TERMINAL: B
POORT: BILLI L
  22 jul 08:57 CEST
22 Jul 08:55
06:57 UTC
2 min te laat
22 jul 09:53 CEST
22 Jul 10:05
07:53 UTC
11 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
onregelmatig/nieuw
Zo, Ma, Di
DIRECTE AFSTAND
498km  309mi
WERKELIJKE AFSTAND
537km  333mi
+7%
VLUCHT TIJD
1 hours 11 min
VLUCHTEN / WEEK
18 Vluchten
STIPTHEID
7 Vluchten/week vertraagd
64% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
171 zitplaatsen/Vlucht
13,378 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
70kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
22. jul
Op Tijd
U21830
MRS -> BOD
17. jul
Geland
U21830
MRS -> BOD
16. jul
Geland
U21830
MRS -> BOD
15. jul
Geland
U21830
MRS -> BOD
10. jul
Geland
U21830
MRS -> BOD

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
22. jul
Geland
U28142
IBZ -> LGW
22. jul
Geland
U23522
CAG -> MXP
22. jul
Geland
U22318
ALC -> LTN
22. jul
Geannuleerd
U23370
AGP -> LPL
22. jul
Geland
U23676
JTR -> MXP

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.