KLM Royal Dutch Airlines KL1424 (KLM1424)

18. jul 2024
Vertraagd
Deze vlucht is gepland, hij zal vertrekken in 99 minuten.
->
1h 35m
732km / 451mi
AMS
Amsterdam
POORT: A04
  18 jul 17:32 CEST
18 Jul 17:20
15:32 UTC
12 min te laat
18 jul 18:55 CEST
16:55 UTC
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
KL / KLM
LAND
Netherlands
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
732km  454mi
WERKELIJKE AFSTAND
774km  481mi
+5%
VLUCHT TIJD
1 hours 34 min
VLUCHTEN / WEEK
19 Vluchten
STIPTHEID
3 Vluchten/week vertraagd
85% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
108 zitplaatsen/Vlucht
8,886 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
136kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
18. jul
Vertraagd
KL1424
NTE -> AMS
17. jul
Geland
KL1424
NTE -> AMS
16. jul
Geland
KL1424
NTE -> AMS
15. jul
Geland
KL1424
NTE -> AMS
14. jul
Geland
KL1424
NTE -> AMS

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door KLM Royal Dutch Airlines als vluchtnummer KL1424. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
18. jul
Geland
KL423
DMM -> AMS
18. jul
Geland
KL872
DEL -> AMS
18. jul
Geland
KL428
DXB -> AMS
18. jul
Geland
KL878
BOM -> AMS
18. jul
Geland
KL836
SIN -> AMS

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.