KLM Royal Dutch Airlines KL1385 (KLM1385)

12. feb 2022
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 2 jaren geleden (9 min te laat).
AMS
Amsterdam
TERMINAL: 1
POORT: D25
->
2h 22m
1,820km / 1,123mi
KBP
Kyiv
TERMINAL: D
POORT: D
  12 feb 10:07 CET
12 Feb 09:40
09:07 UTC
27 min te laat
12 feb 13:29 EET
12 Feb 13:20
11:29 UTC
9 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
KL / KLM
LAND
Netherlands
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
4841A6
ZITPLAATS CONFIGURATIE
189 zitplaatsen
189 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
apr 2004
20 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za

RECENTE VLUCHTEN

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door KLM Royal Dutch Airlines als vluchtnummer KL1385. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
27. mei
Geland
KL423
DMM -> AMS
27. mei
Geland
KL872
DEL -> AMS
27. mei
Geland
KL428
DXB -> AMS
27. mei
Geland
KL880
BLR -> AMS
27. mei
Geland
KL836
SIN -> AMS

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe lang is vlucht KL1385?
De vlucht heeft een afstand van 1,820.58 km (1,124.51 mi.) met een gemiddelde vliegtijd van 2u 40m.
Hoe vaak vliegt KL1385?
Vlucht KL1385 wordt dagelijks uitgevoerd.
Hoe vaak is vlucht KL1385 vertraagd?
Gemiddeld is 21% van alle vluchten vertraagd. De gemiddelde vertraging is 16 minuten.
Als KL1385 vertraagd of geannuleerd was, kan ik dan compensatie krijgen?
Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.
-> Check Compensatie

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.