British Airways BA2541 (BAW2541)

27. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 124 minuten geleden (32 min te laat).
AMS
Amsterdam
TERMINAL: 3
POORT: D25
->
57m
364km / 225mi
LGW
London
TERMINAL: S
POORT: S
  27 mei 11:50 CEST
27 May 10:55
09:50 UTC
55 min te laat
27 May 11:47 BST
27 May 11:15
10:47 UTC
32 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
BA / BAW
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
400AFF
ZITPLAATS CONFIGURATIE
217 zitplaatsen
217 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
nov 2004
19 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
4x per week
Zo, Ma, Di, Wo
DIRECTE AFSTAND
364km  226mi
WERKELIJKE AFSTAND
407km  252mi
+11%
VLUCHT TIJD
1 hours 16 min
VLUCHTEN / WEEK
52 Vluchten
STIPTHEID
12 Vluchten/week vertraagd
76% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
170 zitplaatsen/Vlucht
37,825 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
66kg
Business
99kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
27. mei
Geland
BA2541
AMS -> LGW
23. mei
Geland
BA2541
AMS -> LGW
22. mei
Geland
BA2541
AMS -> LGW
21. mei
Geannuleerd
BA2541
AMS -> LGW
20. mei
Geland
BA2541
AMS -> LGW

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
27. mei
Live
BA8
HND -> LHR
27. mei
Geland
BA126
DOH -> LHR
27. mei
Geland
BA124
BAH -> LHR
27. mei
Geland
BA262
RUH -> LHR
27. mei
Geland
BA106
DXB -> LHR

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.