Air India Express IX1123 (AXB1123)

09. jul 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 9 dagen geleden (15 min te laat).
->
2h 10m
1,930km / 1,191mi
(Direct: 1,548km, +19%)
BLR
Bangalore
TERMINAL: 2
POORT: D8
  09 jul 11:59 IST
09 Jul 11:25
06:29 UTC
34 min te laat
09 Jul 14:10 IST
09 Jul 13:55
08:40 UTC
15 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
IX / AXB
LAND
India
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
8015EF
ZITPLAATS CONFIGURATIE
NA
EERSTE VLUCHT
sep 2019
4 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
onregelmatig/nieuw
Ma
DIRECTE AFSTAND
1,548km  962mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,620km  1,006mi
+4%
VLUCHT TIJD
2 hours 40 min
VLUCHTEN / WEEK
117 Vluchten
STIPTHEID
22 Vluchten/week vertraagd
81% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
184 zitplaatsen/Vlucht
92,410 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
330kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
10. jul
Onbekend
IX1123
CCU -> COK
09. jul
Geland
IX1123
CCU -> BLR
08. jul
Geannuleerd
IX1123
CCU -> COK
07. jul
Geannuleerd
IX1123
CCU -> COK
06. jul
Geland
IX1123
CCU -> COK

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
18. jul
Geland
IX252
SHJ -> BOM
18. jul
Geland
IX997
HYD -> JED
18. jul
Geland
IX1995
DEL -> SXR
18. jul
Geland
IX195
JAI -> DXB
18. jul
Geland
IX1595
BLR -> GWL

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.