easyJet U28126 (EZY8126)

25. jun 2024
Landede
Flyet er landet. Det ankom 19 dage siden (32 min forsinket).
ACE
Lanzarote
TERMINAL: 1
PORT: 5
->
3h 22m
2,713km / 1,674mi
LGW
London
TERMINAL: N
PORT: N
  25 jun 01:34 CEST
25 Jun 00:35
24. jun 23:34 UTC
59 min forsinket
25 jun 03:57 BST
25 Jun 03:25
02:57 UTC
32 min forsinket
FLYSELSKAB
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
FLY
ICAO-IDENTIFIKATOR
4075DF
SÆDEKONFIGURATION
235 pladser
235 Økonomi
FØRSTE FLYVNING
jul 2018
6 år siden
GENEREL RUTEINFORMATION
FREKVENS:
3x pr. uge
Søn, Tir, Lør
DIREKTE AFSTAND
2,713km  1,686mi
FAKTISK AFSTAND
2,787km  1,732mi
+2%
FLYVETID
3 hours 58 min
FLYREJSER / UGE
27 Flyrejser
PUNKTLIGHED
13 Flyrejser/uge forsinket
53% Præstation til tiden
Forsinkelsesstatistik
PLADSER / UGE
205 pladser/Fly
23,637 pladser/uge
CO2-EMISSIONER
Økonomi
541kg

SENESTE FLYVNINGER

DATO FLYNUMMER
14. jul
Forsinket
U28126
ACE -> LGW
10. jul
Landede
U28126
ACE -> LGW
09. jul
Landede
U28126
ACE -> LGW
03. jul
Landede
U28126
ACE -> LGW
02. jul
Landede
U28126
ACE -> LGW

SØG OM ERSTATNING

Flyforsinkelser sker, men det betyder ikke, at du behøver at acceptere dem. Du kan være berettiget til op til 600 €/ 700 USD i kompensation, hvis dit fly er blevet forsinket, aflyst eller overbooket inden for de sidste tre år.

FLYKALENDER

ANDRE FLYVNINGER MED SAMME FLYSELSKAB

Dato Flynummer
14. jul
Landede
U21020
LPA -> BSL
14. jul
Landede
U22220
BOJ -> MAN
14. jul
Landede
U28106
IBZ -> LGW
14. jul
Landede
U23356
ALC -> LPL
14. jul
Landede
U22346
ALC -> LTN

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.