easyJet U28574 (EZY8574)

25. jun 2024
Landede
Flyet er landet. Det ankom 19 dage siden (21 min tidligt).
BJV
Bodrum
TERMINAL: 1
PORT: 206
->
3h 26m
2,682km / 1,655mi
LGW
London
TERMINAL: N
PORT: N
  25 jun 02:51 UTC+03
25 Jun 02:30
24. jun 23:51 UTC
21 min forsinket
25 jun 04:18 BST
25 Jun 04:40
03:18 UTC
21 min tidligt
FLYSELSKAB
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
FLY
ICAO-IDENTIFIKATOR
406017
SÆDEKONFIGURATION
186 pladser
186 Økonomi
FØRSTE FLYVNING
jul 2009
14 år siden
GENEREL RUTEINFORMATION
FREKVENS:
3x pr. uge
Søn, Tor, Lør
DIREKTE AFSTAND
2,682km  1,666mi
FAKTISK AFSTAND
2,691km  1,672mi
+0%
FLYVETID
4 hours 12 min
FLYREJSER / UGE
14 Flyrejser
PUNKTLIGHED
9 Flyrejser/uge forsinket
33% Præstation til tiden
Forsinkelsesstatistik
PLADSER / UGE
187 pladser/Fly
11,260 pladser/uge
CO2-EMISSIONER
Økonomi
703kg

SENESTE FLYVNINGER

DATO FLYNUMMER
14. jul
Til Tiden
U28574
BJV -> LGW
13. jul
Landede
U28574
BJV -> LGW
09. jul
Landede
U28574
BJV -> LGW
07. jul
Landede
U28574
BJV -> LGW
06. jul
Landede
U28574
BJV -> LGW

SØG OM ERSTATNING

Flyforsinkelser sker, men det betyder ikke, at du behøver at acceptere dem. Du kan være berettiget til op til 600 €/ 700 USD i kompensation, hvis dit fly er blevet forsinket, aflyst eller overbooket inden for de sidste tre år.

FLYKALENDER

ANDRE FLYVNINGER MED SAMME FLYSELSKAB

Dato Flynummer
14. jul
Landede
U21020
LPA -> BSL
14. jul
Landede
U22220
BOJ -> MAN
14. jul
Landede
U28106
IBZ -> LGW
14. jul
Landede
U23356
ALC -> LPL
14. jul
Landede
U22346
ALC -> LTN

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.