easyJet U22168 (EZY2168)

22. jun 2024
Landede
Flyet er landet. Det ankom 21 dage siden (17 min forsinket).
->
51m
487km / 300mi
MAN
Manchester
TERMINAL: 1
PORT: 10
  22 jun 15:55 CEST
22 Jun 15:10
13:55 UTC
45 min forsinket
22 Jun 15:47 BST
22 Jun 15:30
14:47 UTC
17 min forsinket
FLYSELSKAB
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
FLY
ICAO-IDENTIFIKATOR
40622F
SÆDEKONFIGURATION
186 pladser
186 Økonomi
FØRSTE FLYVNING
apr 2010
14 år siden
GENEREL RUTEINFORMATION
FREKVENS:
uregelmæssig/ny
Søn, Man, Tir, Tor, Fre
DIREKTE AFSTAND
487km  302mi
FAKTISK AFSTAND
533km  331mi
+9%
FLYVETID
1 hours 19 min
FLYREJSER / UGE
71 Flyrejser
PUNKTLIGHED
27 Flyrejser/uge forsinket
62% Præstation til tiden
Forsinkelsesstatistik
PLADSER / UGE
168 pladser/Fly
51,431 pladser/uge
CO2-EMISSIONER
Økonomi
68kg

SENESTE FLYVNINGER

DATO FLYNUMMER
13. jul
Landede
U22168
AMS -> MAN
12. jul
Landede
U22168
AMS -> MAN
10. jul
Aflyst
U22168
AMS -> MAN
09. jul
Landede
U22168
AMS -> MAN
08. jul
Landede
U22168
AMS -> MAN

SØG OM ERSTATNING

Flyforsinkelser sker, men det betyder ikke, at du behøver at acceptere dem. Du kan være berettiget til op til 600 €/ 700 USD i kompensation, hvis dit fly er blevet forsinket, aflyst eller overbooket inden for de sidste tre år.

FLYKALENDER

ANDRE FLYVNINGER MED SAMME FLYSELSKAB

Dato Flynummer
14. jul
Landede
U21020
LPA -> BSL
14. jul
Landede
U22220
BOJ -> MAN
14. jul
Landede
U28106
IBZ -> LGW
14. jul
Landede
U23356
ALC -> LPL
14. jul
Landede
U22346
ALC -> LTN

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.