Ryanair FR2088 (RYR2088)

20. jun 2024
Landede
Flyet er landet. Det ankom 23 dage siden (57 min forsinket).
ORK
Cork
PORT: 7
->
49m
452km / 279mi
MAN
Manchester
TERMINAL: 3
PORT: 8
  21 jun 00:48 IST
20 Jun 23:25
20. jun 23:48 UTC
1 h 23 min forsinket
21 Jun 01:37 BST
21 Jun 00:40
00:37 UTC
57 min forsinket
FLYSELSKAB
IATA / ICAO
FR / RYR
LAND
Ireland
FLY
ICAO-IDENTIFIKATOR
4CAC54
SÆDEKONFIGURATION
197 pladser
197 Økonomi
FØRSTE FLYVNING
jun 2021
3 år siden
GENEREL RUTEINFORMATION
FREKVENS:
4x pr. uge
Man, Tir, Ons, Lør
DIREKTE AFSTAND
452km  280mi
FAKTISK AFSTAND
543km  337mi
+20%
FLYVETID
1 hours 15 min
FLYREJSER / UGE
9 Flyrejser
PUNKTLIGHED
2 Flyrejser/uge forsinket
80% Præstation til tiden
Forsinkelsesstatistik
PLADSER / UGE
176 pladser/Fly
7,056 pladser/uge
CO2-EMISSIONER
Økonomi
48kg

SENESTE FLYVNINGER

DATO FLYNUMMER
11. jul
Landede
FR2088
ORK -> MAN
10. jul
Landede
FR2088
ORK -> MAN
09. jul
Landede
FR2088
ORK -> MAN
07. jul
Landede
FR2088
ORK -> MAN
04. jul
Landede
FR2088
ORK -> MAN

SØG OM ERSTATNING

Flyforsinkelser sker, men det betyder ikke, at du behøver at acceptere dem. Du kan være berettiget til op til 600 €/ 700 USD i kompensation, hvis dit fly er blevet forsinket, aflyst eller overbooket inden for de sidste tre år.

FLYKALENDER

ANDRE FLYVNINGER MED SAMME FLYSELSKAB

Dato Flynummer
14. jul
Landede
FR7210
IBZ -> VLC
14. jul
Landede
FR5155
CFU -> BLQ
13. jul
Landede
FR343
DUB -> LTN
13. jul
Landede
FR449
LPL -> DUB
13. jul
Landede
FR5564
GLA -> DUB

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.