Delta Air Lines DL1125 (DAL1125)

22. jun 2024
Landede
Flyet er landet. Det ankom 28 dage siden (23 min tidligt).
ATL
Atlanta
TERMINAL: S
PORT: C52
->
1h 52m
1,426km / 880mi
(Direct: 1,322km, +7%)
OMA
Omaha
TERMINAL: M
PORT: A4
  22 jun 13:42 EDT
22 Jun 13:40
17:42 UTC
2 min forsinket
22 Jun 14:34 CDT
22 Jun 14:58
19:34 UTC
23 min tidligt
FLYSELSKAB
IATA / ICAO
DL / DAL
LAND
United States
FLY
ICAO-IDENTIFIKATOR
ADB2A4
SÆDEKONFIGURATION
110 pladser
12 Virksomhed 15 Øko+ 83 Økonomi
FØRSTE FLYVNING
dec 2002
21 år siden
GENEREL RUTEINFORMATION
FREKVENS:
dagligt
Søn, Man, Tir, Ons, Tor, Fre, Lør
DIREKTE AFSTAND
1,322km  821mi
FAKTISK AFSTAND
1,459km  906mi
+10%
FLYVETID
2 hours 20 min
FLYREJSER / UGE
36 Flyrejser
PUNKTLIGHED
11 Flyrejser/uge forsinket
69% Præstation til tiden
Forsinkelsesstatistik
PLADSER / UGE
130 pladser/Fly
20,033 pladser/uge
CO2-EMISSIONER
Økonomi
293kg
Virksomhed
573kg

SENESTE FLYVNINGER

DATO FLYNUMMER
21. jul
Aflyst
DL1125
OMA -> ATL
21. jul
Aflyst
DL1125
ATL -> OMA
20. jul
Landede
DL1125
OMA -> ATL
20. jul
Landede
DL1125
ATL -> OMA
19. jul
Landede
DL1125
ATL -> OMA

SØG OM ERSTATNING

Flyforsinkelser sker, men det betyder ikke, at du behøver at acceptere dem. Du kan være berettiget til op til 600 €/ 700 USD i kompensation, hvis dit fly er blevet forsinket, aflyst eller overbooket inden for de sidste tre år.

CODESHARES

Denne flyvning foretages af Delta Air Lines som flynummer DL1125. Billetter sælges også som:

FLYKALENDER

2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017

ANDRE FLYVNINGER MED SAMME FLYSELSKAB

Dato Flynummer
21. jul
Landede
DL40
SYD -> LAX
20. jul
Aflyst
DL2287
PHX -> MSP
20. jul
Aflyst
DL471
LAX -> ATL
20. jul
Aflyst
DL2145
MSP -> SAN
20. jul
Aflyst
DL66
ATL -> FCO

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.