Corendon Airlines XC7069 (CAI7069)

26. jun 2024
Landede
Flyet er landet. Det ankom 29 dage siden (13 min forsinket).
->
3h 11m
2,491km / 1,537mi
DLM
Dalaman
TERMINAL: 0
  26 jun 06:22 CEST
26 Jun 05:50
04:22 UTC
32 min forsinket
26 jun 10:33 UTC+03
26 Jun 10:20
07:33 UTC
13 min forsinket
FLYSELSKAB
IATA / ICAO
XC / CAI
LAND
Turkey
FLY
ICAO-IDENTIFIKATOR
4D21D4
SÆDEKONFIGURATION
189 pladser
189 Økonomi
FØRSTE FLYVNING
feb 2007
17 år siden
GENEREL RUTEINFORMATION
FREKVENS:
uregelmæssig/ny
Tir
DIREKTE AFSTAND
2,491km  1,548mi
FLYVETID
3 hours 39 min
FLYREJSER / UGE
4 Flyrejser
PUNKTLIGHED
1 Flyrejser/uge forsinket
77% Præstation til tiden
Forsinkelsesstatistik
PLADSER / UGE
180 pladser/Fly
3,246 pladser/uge
CO2-EMISSIONER
Økonomi
661kg

SENESTE FLYVNINGER

DATO FLYNUMMER
24. jul
Landede
XC7069
BRU -> DLM
17. jul
Landede
XC7069
BRU -> DLM
10. jul
Landede
XC7069
BRU -> DLM
03. jul
Landede
XC7069
BRU -> DLM
26. jun
Landede
XC7069
BRU -> DLM

SØG OM ERSTATNING

Flyforsinkelser sker, men det betyder ikke, at du behøver at acceptere dem. Du kan være berettiget til op til 600 €/ 700 USD i kompensation, hvis dit fly er blevet forsinket, aflyst eller overbooket inden for de sidste tre år.

FLYKALENDER

ANDRE FLYVNINGER MED SAMME FLYSELSKAB

Dato Flynummer
25. jul
Landede
XC8874
LED -> DLM
25. jul
Landede
XC8474
LED -> AYT
25. jul
Landede
XC6771
GZP -> IKA
25. jul
Landede
XC8186
SVX -> AYT
24. jul
Landede
XC1151
CGN -> ESB

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.